fbpx

U.D.O. (GER)

+ special guest

17.02.2024 – Vanha, Helsinki (Lippupiste)
18.02.2024 – Tavara-asema, Tampere (Tiketti)

Suomessa useasti vieraillut ja aina lähtemättömän jälkensä metallikansaan tehnyt Udo Dirkschneiderin kipparoima U.D.O. palaa Suomeen kahdelle klubikeikalle ensi helmikuussa! Saksalainen metallilegenda nähdään Helsingin Vanhalla 17. helmikuuta ja seuraavana päivänä Tampereen Tavara-asemalla. Kumpikin keikka on osa tulevaa Touchdown Europe Tour 2024 -kiertuetta, joka vie bändin tien päälle kahden kuukauden ajaksi ympäri Euroopan.

Elokuussa Touchdown-albuminsa julkaissut U.D.O. perustettiin alun perin jo vuonna 1987, ja yhtye kasattiin uudelleen muutaman vuoden tauon jälkeen jälleen 1996. Nyt julkaistu uusin albumi on yhtyeelle järjestyksessään jo 18., ja bändin tyyli on säilynyt läpi vuosien tinkimättömänä metallin ilotulituksena erilaisten miehistönvaihdoksien saattelemana. U.D.O.n uudessa kokoonpanossa vaikuttavat Dirkin lisäksi Udon poika Sven Dirkschneider, Andrey Smirnov, Fabian Dee Dammers sekä Peter Baltes, joka kiinnitettiin basistiksi alkuvuodesta ennen kuin U.D.O. kiersi alkuvuodesta Japanissa ja Australiasssa.

Suomen keikkojen liput tulevat myyntiin ylihuomenna keskiviikkona 8. marraskuuta Lippupisteessä (Helsinki) sekä Tiketissä (Tampere). Nopeat ostajat saavat lipun hintaan 35 euroa, jonka jälkeen hinta nousee normaaliin 45 euron hintaan. Kumpikin keikka on K18.

K18

udo-online.com
facebook.com/udoonline
instagram.com/u.d.o._official/