fbpx

Ihsahn sekä Before The Dawn esiintymäänHellsinki Metal Festivalin kesäetkoille!

Hellsinki Metal Festival presents: SUMMER PRE-PARTY FROM HELL -tapahtuma
järjestetään heinäkuussa CoolHead Brew -panimolla

Hellsinki Metal Festivalin oheistapahtumien kirjo laajenee jälleen! Festariorganisaatio ilmoitti tänään järjestävänsä Nahka Agencyn kanssa yhteistyössä SUMMER PRE-PARTY FROM HELL -tapahtuman heinäkuun 13. päivä. Tapahtuma järjestetään Helsingin Viikissä, suosituksi tapahtuma-alueeksi muodostuneella CoolHead Brew -panimon tunnelmallisella takaterassilla.

Illan pääesiintyjänä toimii legendaarisen black metal -yhtye Emperorin riveistä sekä soolotuotannostaan tuttu Ihsahn. Multi-instrumentalistina sekä musiikkituotannon moniosaajana tunnettu artisti on toiminut Emperorin lisäksi yhtyeissä kuten Thou Shalt Suffer sekä Peccatum. Viime vuosina soolouraansa keskittynyt artisti julkaisi edellisen albuminsa IHSAHN viime kuussa.

Illan aikana lavalla nähdään myös komean paluun uuden laulajan kanssa tehnyt kotimainen Before The Dawn. Yhtyeen viime vuonna julkaisema Stormbringers-albumi sekä ahkera kiertäminen ovat siivittäneet bändin uran hienoon nousuun. Before The Dawnilta saatiin viime viikolla myös uunituore EP Archaic Flame. Tapahtumaan julkistetaan myöhemmin vielä lisää esiintyjiä.

SUMMER PRE-PARTY FROM HELL – tapahtuman liput 47€. Löydät ne täältä.

Konsertti on osa Viikin entisen trooppisen puutarha Gardenian ympäristössä järjestettävää CoolHead Live -konserttisarjaa. Heinäkuussa neljättä kertaa järjestettävässä musiikin, ruoan ja pienpanimo-oluen juhlassa on aiempina vuosina nähty muun muassa Soen (SWE), Beast In Black sekä Go_A (UKR).

Keikkapaikan vehreät puitteet tarjoavan CoolHead Brew -pienpanimon ja ohjelmatoimisto Nahka Agencyn yhteistyössä tuottaman konserttisarjan koko ohjelma julkaistaan kevään aikana. Konsertit ovat K-18.

HELLSINKI METAL FESTIVAL | FACEBOOK | INSTAGRAM